Pārventas bibliotēka pieteikta Latvijas Sabiedrisko mediju gada balvai kultūrā „Kilograms kultūras” kategorijā „Kultūrvieta”. Šobrīd notiek balsojums par nominācijā pieteiktajām kultūrvietām.

2018. gada otrajā pusē ikvienam bija iespēja balvai „Kilograms kultūras” pieteikt savas iecienītās kultūras baudīšanas vietas.

Pārventas bibliotēku nominācijai „Kultūrvieta” pieteikusi bibliotēkas lasītāja, Ventspils 1. pamatskolas skolotāja Ina Loginova, pieteikumā rakstot: „Šī bibliotēka ir izcila arhitektūras pērle, kura pulcē visu vecumu un tautību ventspilniekus. Tā ir gan bibliotēka, gan mikrorajona "Kultūras centrs". Tā ir koncertzāle, kurā iespējams baudīt mūziku visām gaumēm, izstāžu zāle Ventspils un citu pilsētu māksliniekiem, vieta, kur pulcēties uz dažādiem tematiskajiem pasākumiem, tikšanās vieta ar izciliem ļaudīm ļoti mājīgā gaisotnē. Savus skolēnus vedu uz radošajām darbnīcām un pasākumiem bērniem. Liela veiksme ir atsaucīgie darbinieki, kuri ļauj katram justies nozīmīgam un gaidītam! Kur gan citur var baudīt īstu mākslu un paslēpties no negaisa pat pēc darbalaika beigām?”

Balsot par savu kultūrvietu un uzzināt vairāk par Latvijas Sabiedrisko mediju gada balvu kultūrā „Kilograms kultūras” kategorijā „Kultūrvieta” iespējams ŠEIT!

Kultūrvietas balsošanas vietnē sadalītas pa reģioniem. No Kurzemes pieteiktas 12 kultūrvietas, no Rīgas – 16, no Vidzemes – 13, no Latgales – 7, savukārt no Zemgales – 3. No kategorijas „Kultūrvieta” fināla balsojumā iekļūs piecas vietas – pa vienai vietai no katra Latvijas reģiona.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: