Svētdiena, 14. oktobris, būs pēdējā diena šī gada sezonā, kad apmeklētāji varēs izmantot Piedzīvojumu parka atrakciju zonas izklaides, bet no 15. oktobra tās būs slēgts līdz ziemas sezonas uzsākšanai.

Šī gada vasaras sezona Piedzīvojumu parkā aizvadīta veiksmīgi - to apmeklējuši aptuveni 390 000 cilvēku. Notikuši arī vairāki nozīmīgi pasākumi, tajā skaitā Tūrisma un velosezonas atklāšanas pasākums, Piedzīvojumu parka maratons, Vislatvijas 9. nūjošanas festivāls, Ghetto Games u.c.

Pēc vasaras sezonas noslēguma Piedzīvojumu parkā turpināsies dažādi saimnieciskie darbi, lai sagatavotos ziemas sezonai. Tiks novāktas un ieziemotas vasaras atrakcijas, pārbaudīts iekārtu un pacēlāju tehniskais stāvoklis, sagatavots un izvietots ziemas sezonai nepieciešamais inventārs, kā arī tiks veikti dažādi citi starpsezonas darbi.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    ^^—^^ 12.10.2018, 08:31:07

    Jūs jau zināt, ka it sevišķi vietējie iedzīvotāji ir mūžam izslāpuši pēc kaut kā jauna. Paldies par par jaunajiem batutiem (savu mazdēlu nemaz nost nevaru dabūt - jautri tādā kompānijā lēkāt) - bet varbūt uz nākamo gadu padomā ir kādas idejas, kuras plānojat attīstīt, lai parks kļūtu vēl interesantāks?

  • -1
    Olimpiskais centrs "Ventspils" 12.10.2018, 11:55:40

    Paldies par jūsu ieinteresētību. Darbs pie Piedzīvojumu parka pilnveidošanas turpinās nepārtraukti. Šosezon uzstādītie jaunie batuti bija pieprasīti un iecienīti. Domājam arī par jauniem piedāvājumiem nākamai sezonai un vienmēr priecāsimies par priekšlikumiem, kurus aicinām nosūtīt uz epastu olimps@ocventspils.lv vai arī sazināties ar mums, izmantojot sociālos tīklus .

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: