Oktobris ir pasludināts par Putras mēnesi. Svētdien ar īpašu pasākumu, kurā varēja nobaudīt dažādu veidu putras, sezonu noslēdza Ventspils Piejūras brīvdabas muzejs.

Pasākumā muzeja sadarbības partneris – Smiltiņu ģimene – piedāvāja apmeklētājiem nogaršot trīs veidu putras – auzu pārslu putru, pikanto rīsu putru ar ķirbi un rudzu miltu putru. Vienlaikus muzejā uzstājās muzikālā apvienība Ceļavējš.

Svētdiena bija arī pēdējā diena šosezon, kad varēja izvizināties ar Mazbānīti un apskatīt muzeja brīvdabas ekspozīciju.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Ilgа 31.10.2017, 02:21:57

    Vis jau bij skaist un brīniščig man patik,ļot sirksnig ustājas Pievadceļš mēs jauk izdancojas un ismējas,vienig liela problēm tagac i tā ka jau treša dien man jabezd no tam putram,varbut nākotne variet piedāvat frīkartupeļs,tie i ņammigak. ;-) Nepalīdz ne alokols ne pelašč,zvanij čomenei un viņai tāpat problēm,teic rīt man atvedis kaukāds tējiņs.

  • 0
    Ilgа 31.10.2017, 02:27:11

    Ā vienig vis to burvib izjauc krievens kūrs nāc pa velt pierīties,tā jau vīņs pieradušš visur lien kur ir haļavā paik,rudeni putr,ziema vareņiks,pavasari sāvs pankūks...kas tas brīvdabsmuzejs jums kāds restorāns???????????????????????????????

  • 0
    Ilgа 01.11.2017, 06:34:04

    Eu, a kad būs Maza Putrs dien, es grib vel,man patik,man viss mān krājum iet uz beigam a penzij vel tāl, es bij Rīga Kojottē Flujā un pa daudz notusej pēdejoreiz tagac nezin kā gals lai savelk kopa... :-(
    Iļdžuks Miķ. i.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: