Piektdien, 3.martā, no plkst. 15.00 līdz 18.00 programmas „Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros Ventspils Galvenā bibliotēka aicina ģimenes ar bērniem apmeklēt pasākumu “Pietura- bibliotēka”.

No plkst. 15.00 Galvenās bibliotēkas 1.stāvā darbosies “Grāmatu tirdziņš”, kurā, kā sola tirgotāji, grāmatas un spēles bērniem būs ar īpašām atlaidēm. Mazajiem pasākuma apmeklētājiem par prieku darbosies gan radošās darbnīcas mākslinieces Madlēnas un kāda noslēpumaina mākslinieka vadībā, gan Orff mūzikas studija kopā ar Rebeku Arhipovu.

Plkst. 16.00 vecāki varēs noklausīties psiholoģijas zinātņu doktores Diānas Zandes lekciju “Kāpēc rodas strīdi ar bērnu un partneri un kā tos risināt veselīgi?” Lekcijā tiks skarti sekojoši jautājumi: kā vecāku bērnības pieredze sekmē strīdus ar bērniem un partneri, tipiskās komunikācijas kļūdas, kā bērna attīstības krīzes var sekmēt nesaskaņas ģimenē.

Ņemot vērā māmiņu un jauno ģimeņu vēlēšanos tikties ar D.Zandi un pārrunāt dažādus jaunajām ģimenēm aktuālus jautājumus, 21.aprīlī Ventspilī plānota vēl viena tikšanās ar populāro lektori. Par 21.aprīļa lekcijas norises vietu un laiku informācija sekos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: