23. jūlijā, plkst. 12.00 Ventspils Kultūras centrā notiks Bērnības svētki.

Tie ir svētki ģimenei, kas rada prieku un bērnības atmiņas bērniem un vecākiem, krustvecākiem un mīļajiem līdzcilvēkiem. Ar šo dienu krustmāte un krustēvs kļūst par svētku gaviļnieka – bērna uzticamajiem draugiem, padomdevējiem, vai vienkārši kā tautā saka, kļūst par otro māmiņu un tēti.

Bērnības svētkos šogad piedalīsies vienpadsmit bērni, vecumā no 3 līdz 8 gadiem. Svētku noskaņa gaviļnieku apņems jau no tā brīža, kad izgreznotā mašīnā būs jābrauc uz svētku norises vietu – Ventspils Kultūras centru. Bērnus, vecākus un krustvecākus sagaidīs Goda kūmas – Ventspils pilsētas Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas pienākumu izpildītāja Gundega Lagzdiņa un Ventspils pilsētas Domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs.

Svētkus vadīs Čučumuižas Rūķi - mākslinieki Kristīne Bitēna - Sirmā, Dace Skadiņa un Atvars Sirmais.

Svinīgās daļas laikā vecākiem izsniegs apliecību, kas apliecinās to, ka bērnam ar šo dienu ir krustvecāki. Katram bērnam tiks veltīta īpaša uzmanība, veltītas dziesmas un mīļi vārdi, šūpošanās svētku šūpolēs.

Pēc svinīgās daļas bērnības svētku dalībnieki kopā ar Čučumuižas Rūķiem dosies ceļojumā uz Ventspils novada, Tārgales pagastā zemnieku saimniecību „Laimiņi”, kur pasākuma dalībniekiem būs iespēja doties izjādēs ar ponijiem un piedalīties spēlēs un rotaļās ar pasākuma vadītājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: