Policisti pēdējo dienu laikā aizturējuši vairākus vadītājus, kas alkohola reibumā sēdušies pie automašīnas stūres, kā arī kāpuši uz velosipēda vai motocikla.

Talsu ielā tika aizturēts kāds 28 gadus vecs vīrietis, kurš vadīja automobili VW Passat, būdams 2,62 promiļu stiprā alkohola reibumā. Turklāt viņam arī nav autovadītāja apliecības, tāpēc policija uzsākusi kriminālprocesu.

Gandrīz tik pat uz krūts bija paņēmis 53 gadus vecs velosipēdists, kuru policisti aizturēja Kustes dambī. Viņam izelpā konstatētas 2,55 promiles alkohola. Cits velobraucējs iekrita Ģertrūdes ielā, turklāt gaišā dienas laikā. 57 gadus vecais vīrietis bija 2,10 promiļu stiprā alkohola reibumā. Vīrietim sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols. Pie protokola tika arī 30 gadus vecs vīrietis, kurš Saules ielā vadīja motociklu, atrazdamies 1,68 promiļu stiprā alkohola reibumā.

Reibumā braukāt ieteicams nav arī laukos. Užavas pagastā uz autoceļa P111 policija apturēja automašīnu Opel Astra, kuras vadīja - 31 gadu veca vīrieša - izelpā fiksēta 1,41 promile alkohola.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: