Ventspils talantīgais dziedātājs Roberts Pētersons pēc uzvaras starptautiskajā jauno dziedātāju konkursā Berlīnes Pērle, no angļu producenta saņēmis sadarbības piedāvājumu.

Roberta vokālā pasniedzēja Lūcija Boitmane pastāstīja, ka pēc konkursa viens no žūrijas locekļiem, angļu producents Douglas Wilgrove Robertam piedāvājis sadarbību.

Taču tas nozīmētu, ka Robertam būtu jāpārceļas uz dzīvi Anglijā. Pagaidām šie plāni ir jāatliek, jo daudzsološajam dziedātājam ir jāpabeidz devītā klase. Boitmane uzsver: ja Roberts turpinās strādāt un cels latiņu arvien augstāk, tad šāda mēroga sadarbība nekur neizpaliks.

Jau ziņojām, ka 15 gadus vecais Roberts vispirms startēja 14 līdz 17 gadus veco jauniešu vidū. No katras vecuma grupas trīs labākie, tai skaitā Roberts, tika izvirzīti finālam jeb Galā koncertam. Finālā Roberts tika kronēts par labāko starp visu vecumu grupu finālistiem, saņemot festivāla galveno balvu – Grand Prix.

Roberts konkursā izpildīja savu hitu Dzīve ir viena, kā arī dziesmu Melodrama no Andrea Bočelli repertuāra un izdarīja to tik pārliecinoši, ka uzvarēja. Starptautiskajā žūrijā sēdējuši producenti, pedagogi, komponisti un dziedātāji no Vācijas, Kanādas un Anglijas. Konkursa uzvarētājs saņēma naudas prēmiju, kā arī iespēju producēt vienu savu singlu Vācijā. Konkursa organizētāju vidū ir arī telekompānija MTV Berlin.

Kā galvenās balvas ieguvējs, nākamajā gadā Roberts kā konkursants piedalīties vairs nevarēs, taču viņš tiks gaidīts kā viesis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: