15. februārī pirmsskolas izglītības iestādē “Rūķītis” ir iesācies pasākumu cikls “Latvju dzīvesziņa vispusīgai bērnu attīstībai”, kuru norisināsies līdz pat 26. februārim ar dažādiem pasākumiem.

Šodien, 15. februārī, 12. grupas bērni kopā ar skolotāju Ināru Seļivanovu dodas uz Brīvdabas muzeju, lai iepazītos un svinētu Meteņu dienu, tādējādi apgūstot latviešu tautas tradīcijas. Savukārt vecākās grupas (6. grupas) bērni kopā ar skolotāju Zandu Javu apgūst darba pieredzi, saistot darbu ar latviešu tautas dziesmām. Bet vidējās grupas bērni (10. grupa) skatās filmu par Sprīdīti.

 

Tāpat 15. februārī tiek iekārtota izstāde, uz kuru bērnu vecāki aicināti nest pašu darinātas mīļlietiņas. Izstādē ar saviem darbiņiem piedalīsies arī pedagogi un tā būs apskatāma no 16. februāra.

 

Jāpiebilst, ka dažādi pasākumi notiks arī citās dienās, piemēram, 16. un 18. februārī sadarbībā ar Ventspils Amatu māju bērniem notiks nodarbība , kurā tiks stāstīta latviešu tautas pasaka par labiem un sliktiem darbiem. Bērnudārza audzēkņi būs aicināti iesaistīties un risināt sliktās situācijas, bet pēc tam visi taisīs lellītes. Savukārt 24. februārī bērnudārza vecākā grupa tiksies ar Amatu mājas podnieku, bet 25. februārī pirmsskolas izglītības iestādē viesosies folkloras kopa „Rotaļnieks”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: