Ventspils teātra namā “Jūras vārti” notiks starptautiskā iluzionistu festivāla “Abrakadabra” atklāšanas šovs.

 Latvijā pazīstamākais iluzionistu pāris Dace un Enriko Pecolli maija beigās, 28. un 29. maijā, Kongresu namā Rīgā organizē pirmo un līdz šim iespaidīgāko starptautisko iluzionistu festivālu “Abrakadabra”. Ventspilniekiem un kurzemniekiem ir īpaši paveicies, jo festivāla atklāšanas šovs 27. maijā plkst. 19.00 notiks teātra namā “Jūras vārti”.

Sagaidāms, ka festivālā “Abrakadabra” un tā atklāšanās šovā Ventspilī piedalīsies Latvijā reiz jau pabijušās iluzionisma zvaigznes no Las Vegasas, ASV – “World’s Greatest Magic Show”, kā arī pasaules labākie iluzionisti no Argentīnas, Beļģijas, Lietuvas, Dānijas un Itālijas.

Festivāla spožākā zvaigzne nenoliedzami ir Džefs Makbraids (Jeff McBride) no Lasvegasas, ASV, programmas "World's Greatest Magic" top mākslinieks.

Viņš trīs reizes uzvarējis International Grand Prix Magic Monte Karlo un ir pasaulē atzīts kā visaizraujošākais mūsdienu iluzionists. Las Vegas Review žurnāls viņu ir atzinis par Vegas' Best – par "Labāko Lasvegasā”. Trīs reizes viņš ir uzstādījis arī Pasaules Ginesa Rekordu.

Daudzus gadus viņš ir uzstājies Lasvegasā Caesars Magic Empire. Šobrīd atzīts par pieprasītako iluzionistu pasaulē. Ne mazāk ieverības cienīgi ir arī citi festivāla dalībnieki – pasaules čempions ekstrēmajā iluzionismā Ārons Krovs no Beļģijas, Enriko Pecolli skolnieki Mantas & Carolina no Lietuvas, daudzkārtējie Eiropas iluzionisma festivālu uzvarētāji Brando & Silvana no Argentīnas un, protams, festivāla organizatori – Dace un Enriko Pecolli.

Biļetes uz festivāla atklāšanas šovu Ventspils teātra namā “Jūras vārti” 27. maijā plkst. 19.00 joprojām pieejamas gan “Jūras vārtu”, gan visās “Biļešu serviss” kasēs. To cenas – Ls 8,00, 10,00 un 12,00. Pēc pasākuma speciāls mikroautobusa reiss virzienā uz Pārventu. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: