Viens no 2015. gada nozīmīgākajiem jauno izpildītāju konkursiem LTV “Balss Pavēlnieks'' ir aizvadīts. Līdz superfinālam tika trīs apvienības no Ventspils, viena no tām kļuva arī par konkursa laureātu.

Konkurss “Balss Pavēlnieks” aizritēja trīs kārtās – pusfinālā, finālā un superfinālā. Dalībnieki startēja dažādās vecuma grupās, tāpēc konkurence bija vērā ņemama. Superfinālā tika labākie no labākajiem jaunajiem solistiem un grupām, kurām galvenajā konkursa kārtā bija iespēja uzstāties kopā ar profesionāliem mūziķiem.

 

No Ventspils superfinālā piedalījās Karlīna Priedēna, kura uzstājās kopā ar čellu trio “Melo M”, pedagoģes Ingas Pašānes vadītā grupa “Viva”, kurai bija iespēja dziedāt kopā ar Markus Rivu, kā arī Everts Riekstiņš, kurš, kopā ar Ventspils Bigbenda mūziķiem izpildot dziesmu “Chicken Jack”, kļuva par “Balss Pavēlnieka 2015” 3. vietas ieguvēju.

 

Kā atzīmē laureāta Everta Riekstiņa pedagoģe Lūcija Boitmane, Ventspils Bigbenda mūziķi izpelnījās īpašu LTV konkursa rīkotāju uzmanību un uzslavas: “Īpašs paldies bigbenda vadītājam Renāram Lācim par atsaucību un ieguldīto darbu! Mēs kopā apliecinājām, ka Ventspils mūziķu sagatavotības līmenis ir augsts un profesionāls.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: