Šoruden Normunds Rutulis iepriecina ar jaunu muzikālu projektu – ir izveidota apvienība ar jauno un talantīgo dziedātāju Katrīnu Cīruli un zviedru mūziķa Hans Antehed trio. Koncerttūres „Vēstule meitenei” ietvaros koncerts notiks arī Ventspils Kultūras centrā – 2. oktobrī plkst. 19.

Hans Antehed ir zviedru mūziķis, kura ģimenes otru pusi veido latviete Inese. Hans labi runā latviešu valodā un ir iemīlējies arī latviešu mūzikā. To viņš apliecinājis ar diviem latviešu dziesmu albumiem „Latvian sentiments” 2011. gadā un „More latvian sentiments” 2014. gadā. Sadarbībai ar Hans Antehed Normunds Rutulis gatavojās 2 gadus.

 

Jaunajā dziesmu albumā „Vēstule meitenei” iekļautas latviešu estrādes klasikai pieskaitāmās dziesmas „Dzel manī sauli”, „Anita”, „Dziesmiņa Rīgai”, „Rīta aicinājums”, un citas dziesmas Hansa Anteheda aranžējumos.

 

Koncerts notiks divās daļās. Pirmajā atskaņojos jaunā albuma repertuāru, bet otrā daļa būs veltīta Normunda lielākajiem hītiem – „Raudāja māte”, „Tikai vienu reizi”, „Cāļus skaita rudenī”, u.c.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: