Kamerkoris “Ventspils” un tā diriģents Aigars Meri izsludina jaunu dziedātāju uzņemšanu visās balsu grupās. Noklausīšanās notiks šī gada 14. un 16. septembrī no plkst. 18:00 teātra nama “Jūras vārti” telpās, Karlīnes ielā 40. Pretendentiem nav vecuma ierobežojuma un nav jāsagatavo īpašs priekšnesums.

Šajā sezonā kamerkoris vairākkārt priecējis Ventspils klausītājus ar daudzveidīgām un interesantām koncertprogrammām, kā arī ar veiksmīgu dalību 14. starptautiskajā koru festivālā "Tallinn 2015" (augstākais vērtējums kategorijā "Tautas mūzika"). Īpaši jāatzīmē Imanta Kalniņa simfoniskās dziesmuspēles „No saldenās pudeles” iestudējums, kas guva gan skatītāju, gan mūzikas profesionāļu atzinību, kā arī ļāva izpausties kora dalībnieku muzikālajām un aktieriskajām dotībām.

 

Aizvadītā sezona korim, manuprāt, bijusi daudzveidīga, interesanta un radoši piepildīta. Man tā bija pirmā sezona, vadot šo kolektīvu. Tas, ka izdevās realizēt visus iecerētos projektus pilnā apjomā, līdzinās brīnumam un mana karstākā vēlme - lai šis brīnums turpinātos arī šosezon. Ir izveidojies instruments ar radoši augstu potenciālu un brīnišķīgu mikroklimatu. Arī šosezon mūs gaida elpu aizraujošs ceļojums mūzikā un es aicinu visus, kuri vēlas ņemt dalību šajā mākslas notikumā, pievienoties kamerkora ''Ventspils'' kolektīvam! (diriģents Aigars Meri)

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: