Sestdien, 7.martā plkst. 18.00 teātra namā "Jūras vārti" pulcēsies Ventspils pilsētas un novada tautas deju kolektīvi, lai demonstrētu savu raito dejas soli gan skatītājiem, gan žūrijas komisijai, jo notiks deju kolektīvu repertuāra pārbaudes skate – koncerts.

Skatē piedalīsies Ventspils senioru deju kolektīvs „Viga”, vidējās paaudzes deju kolektīvi „Kurzeme”, „Strautuguns” un „Liedags”, jauniešu deju kolektīvs „Liedags” un Ventspils augstskolas jauniešu deju kolektīvs „Strautuguns”. Ventspils novadu pārstāvēs Ugāles tautas nama „Gaisma” jauniešu deju kolektīvs „Palēciens” un vidējās paaudzes deju kolektīvs „Spiekstiņi”, kā arī Ances kultūras nama senioru deju kolektīvs un vidējās paaudzes deju kolektīvs „Ance”.

 

Gatavojoties XXVI Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkiem, novada deju kolektīvu repertuāra pārbaudes skates visā Latvijā ir sākušās 2015.gada 7.martā un turpināsies līdz 9.maijam. Skati rīko Latvijas Nacionālais kultūras centrs sadarbībā ar Latvijas pašvaldībām un deju apriņķu virsvadītājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: