Otrdien un trešdien Kultūras centrā izskanēja divi koncerti Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņu izpildījumā. 3. jūnijā savu pirmo solo koncertu klausītājiem sniedza Edvards Grieze, bet 4. jūnijā muzicēja Roberts Pētersons.

“Ja godīgi, pēc koncerta neticēju, ka tas viss tiešām ir noticis. Viss bija sirsnīgi un jauki, esmu pateicīgs draugiem un citiem atbalstītājiem, kas bija ieradušies un kolēģiem, kas spēlēja koncertā,” portālam ventasbalss.lv stāsta Edvards Grieze. Pēc koncerta jaunais mūziķis saņēmis labas atsauksmes, cilvēki pat zvanījuši un jautājuši, kur var dabūt dziesmu audioierakstus. Edvards atzīst, ka tas viņu ir ļoti motivējis strādāt tālāk.

Koncertā, piedaloties arī Griezes kolēģiem – Zanei Aišpurei, Paulam Ķierpem, Ilmāram Priedem, Dāvim Sliecānam, Agnesei Voldekai, Renātei Einikai, Sanijam Bondaram, Elgaram Jaunskalžem, Laurai Rubīnai, Sllijai Taučus un Mārtiņam Makreckim, izskanēja mūziķa pašsacerētas oriģinālkompozīcijas un populāru skaņdarbu kaverversijas.

Apskati foto!

Savukārt mūziķis Roberts Pētersons un grupa 4. jūnija koncertā „Supernova” izpildīja gan jaunas, gan zināmas dziesmas. Izskanēja arī pirmatskaņojumi no gaidāmā mūziķa debijas albuma. Īpašie viesi bija rokgrupas "Pērkons" bundzinieks Ikars Ruņģis un DJ Makree.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: