Pirmdien, 2. jūnijā, plkst. 18 Ventspils Jaunrades namā notiks foto kursu absolventu fotogrāfiju izstāde.

Šādus maksas foto kursus pieaugušajiem Jaunrades nams organizē divreiz gadā. Nodarbības notiek reizi nedēļā vakaros, mācību ilgums trīs mēneši. Kursanti apgūst fotogrāfijas pamatkursu, kā rezultātā prot rīkoties ar savu fototehniku, pārvalda visus fotografēšanas veidus un rezultātā ir spējīgi radīt kvalitatīvas fotogrāfijas jebkuros apstākļos pie jebkura apgaismojuma.

Foto studijas audzēkņi iemācās rīkoties ar savu foto aparatūru – bieži gadās, ka ir iegādāts dārgs un sarežģīts fotoaparāts, bet izmantotas tiek tikai kameras pamatfunkcijas. Kursu mācības ietver zināšana sākot ar seno Camera Obscura un beidzot ar tādiem mūsdienu smalkumiem kā M7B foto, Makro un HDR metodi. Tiek fotografēti kustībā esoši objekti, objekti naktī, klusās dabas – iemāca strādāt ar modeli.

Skaidrojot vajadzību mācīties Jaunrades nama foto studijā, tās vadītājs Andris Rebhūns saka: “Visi fotografē, bet ir svarīgi saprast, kāpēc fotografēt, kā fotografēt un vai vispār vajag fotografēt. Vai vajag piesārņot internetu?”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: