Nedēļas nogalē Ventspilī aizvadīti divi deju festivāli - „Dejas prieks” un „Sieviete - krāšņākais zieds”, kā arī gadskārtējā Ventspils pilsētas un novada tautas deju kolektīvu skate.

Olimpiskā centra „Ventspils” Vieglatlētikas manēžā notika starptautiskais Deju un sporta aerobikas festivāls „Dejas prieks”, kurā piedalījās 9 kolektīvi. Šis festivāls notika jau četrpadsmito reizi. Šogad festivālā piedalījās Ventspils Jaunrades nama aerobikas deju grupas (pedagogs Ludmila Macko), mūsdienu deju studija „Skorpions” (pedagogs Inga Spodiņuka), deju grupas „Benefice” (pedagogs Veronika Antonoviča), kā arī deju grupas no Rīgas: “Riki-Tiki” un “Mazās fejas”, un deju grupas no Liepājas un Klaipēdas.

Apskati foto!

Savukārt Jaunrades namā notika 2. Pieaugušo deju kolektīvu festivāls „Sieviete - krāšņākais zieds”. Festivālam savu dalību bija pieteikuši 12 kolektīvi no dažādām Latvijas pilsētām - Ventspils, Tukuma, Aizputes, Talsiem, Vandzenes, Jūrmalas un Engures. Kā viesi uzstāsies pop studijas „Jūras akmentiņi ” vecākie audzēkņi.

Apskati foto!

Bet teātra namā Jūras vārti notikusi gadskārtējā Ventspils pilsētas un novada tautas deju kolektīvu skate – koncerts, kurā piedalījās seši Ventspils pilsētas un četri novada tautas deju kolektīvi.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: