Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ūsiņš iezīmē vasaras laiku

Ūsiņa diena atnes laukiem zaļu zāli un kokiem zaļas lapas. Galvenajā lomā šai dienā ir zirgs. Zirgaudzētavā Demora Ūsiņa diena jau aizvadīta, taču vēl nav par vēlu ļauties senajām tradīcijām, kas saistās ar Ūsiņiem.

Izveidots vairāk nekā likvidēts

Pagājušajā gadā no jauna izveidotu un likvidētu uzņēmumu bilance bijusi pozitīva. Tikmēr uzņēmēji sūdzas par to, ka gandrīz nemaz neizjūt mazā biznesa atbalstu no valsts puses.

2.lpp. Viedoklis: „Paliec sveiks, Karlson!”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka

«Šoreiz atvadoties no Singas, diemžēl, jāsaka Ardievu, nevis čau, čau Karlson! Lai Tev tur augšā labi klājas! Tu noteikti jau esi omulīgi iekārtojies un sēdi uz mākoņa maliņas, šūpini kājas un ļaujies atmiņām, tāpat kā mēdzi darīt ik vakaru, kad satumst un ielās norimst trokšņi. «Atmiņas ir mans privātīpašums. Kad gribu, paveru atmiņu vārtiņus, ieaicinu jūs savā dzīves dārziņā, bet, kad vairs negribu, vārtiņus aizveru, kaut ko atstājot tikai sev,» savā atmiņu grāmatā Mans mūžs teikusi Vera Āboliņa Singajevska.»

 

3.lpp.

Plūc laurus zinātniskā konferencē

Pašvaldības izveidotās zinātkāro bērnu skolas Gudrinieks audzēkņi un pedagogi no Maskavas, kur risinājās starptautiska zinātniski praktiskā konference Scientia unescamus, atbrukuši ar godalgām.

Karlsons uzlidojis debesīs

Nedēļas nogalē mūžībā aizgājusi Vera Singajevska-Āboliņa – tautā iemīļotā aktrise, kura sirsnīgas un paliekošas pēdas atstājusi vairāku paaudžu atmiņās.

 

4.lpp.

Latvijas neatkarības dziesmotā apdare

4. maiju jeb Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienu šogad Ventspilī atzīmēs ar dziesmām. Tās būs dažādu žanru un pat dialektu.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Pusfināls Ventspilī atgriežas ar neizšķirtu rezultātu

Latvijas Basketbola līgas pusfinālsērijā starp BK Ventspils un BK Jēkabpils pēc diviem mačiem rezultāts ir neizšķirts 1:1. Komandas pa reizei uzvarējušas savā laukumā, bet šodien Ventspilī aizvadīs trešo spēli.

Latvijas klasikā klasisks 1:0

Latvijas futbola Virslīgā aizvadīta sezonas pirmā abu titulēto klubu – FK Ventspils un Skonto – savstarpējā spēle. Ventspilnieki Rīgas klubu uzņēma savā laukumā, smagā cīņā svinot uzvaru 1:0.

Hokejisti pielikuši punktu

Ar īpašu draudzības spēli likts punkts šīs sezonas Olimpiskā centra Ventspils amatieru hokeja čempionātam, kurā triumfēja Dundagas komanda.

7.lpp. Intervija. Mēs spējam sagatavot labus sportistus

Nordea bankas Kurzemes reģiona vadītājs Elans Strazdiņš, kura sirdslieta ir teniss, šomēnes atgriezies no ASV, kur saviem tenisa audzēkņiem rīkoja treniņnometni. Mūsu bērni turieniešus pārsteidza ar savām darba spējām un lielo degsmi pēc tenisa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: