CSDD Ventspils nodaļā aizvadīts „Jauno satiksmes dalībnieku foruma 2013” sacensības, kur startēja 13 spēcīgākās Ventspils pilsētas un novada komandas.

Komandām nācās cīnīties ne viena ar uzdevumiem un citai ar citu, bet arī nepatīkamo un lietaino laiku. Vislabāk tas izdevās Popes pamatskolas komandai „Drošie riteņbraucēji”, kurā startēja Klāvs Vīksna, Ralfs Voldemārs, Klāvs Laudans, Keita Senija Skolmeistare, Monika Asiķe, Ketija Orlovska un sklotāja Linda Tīsone. Otrajā vietā Centra sākumskolas komanda „Stingrie spieķīši” - Justs Lapiņš, Kristofers Šepte, Verners Krūmiņš, Anna Saļņikova, Kitija Gērena, Paula Punkstiņa un skolotāja Edīte Kaufmane. Trešā vieta atkal ceļoja uz novadu, pie Piltenes vidusskolas komandas „Zibenīgie” (Mārtiņš Ameļins, Katrīna Granta, Roberts Mažrims, Dinija Ozollapa, Martins Niks Punka, Anita Ziemele un skolotāja Daira Gebauere).

Sacensībās piedalījās komandasarī no Ventspils 2. pamatskolas, 5. vidusskolas, 1. pamatskolas, 4. vidusskolas, 6. vidusskolas un Užavas pamatskolas. Jāpiebilst, ka BTA simpātijas balvu saņēma Klāvs Vīksna un Keita Senija Skolmeistare no Popes pamatskolas.

Pirmās vietas ieguvēji izcīnīja arī ceļazīmi uz Latvijas fināla sacensībām 7. un 8. jūnijā RTU Sporta un Atpūtas bāzē „Ronīši”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: