Ventspilī teātra namā „Jūras vārti” viesojās dziedātāja Aija Andrejeva ar koncertuzvedumu „Grāmatzīme”.

Apskati foto!

Koncertuzvedums „Grāmatzīme” tiek veidots kā dažādu muzikālu un emocionālu mirkļu bagāts, krāsains stāsts par cilvēka pasauli.

Kā atzīst koncertuzveduma „Grāmatzīme” režisore Maija Kalniņa: ”Aijas Andrejevas muzikālais ceļš un redzējums ir dažādu meklējumu bagāts. To spilgti apliecina nupat klajā nākušais albums „Grāmatzīme”, kurā Aija atradusi pavisam jaunu, negaidītu un klausītājiem pārsteidzošu skanējumu un emocionālu vēstījumu”.

Koncertuzvedums „Grāmatzīme” bija muzikāli, vizuāli un emocionāli krāsains ceļojums katram tā apmeklētājam, tajā tika iekļautas dziesmas no jaunā albuma, kā arī populārās vecās dziesmas. Koncertuzvedumā netrūka daudz pretrunu, kontrastu, pārdomu, kas mijās ar lielu daudzumu prieku un enerģiju. Muzikālo baudījumu sniedza 15 cilvēku sastāvs, koncertuzvedumu paspilgtināja Štrausa stīgu kvartets. Scenogrāfiju veidojis pieredzējis mākslinieks Aigars Spaģis, savukārt horeogrāfiju Karīna Lapšina un Tālis Āboliņš.

Aija ir viena no Latvijā spilgtākajām un veiksmīgākajām dziedātājām, kas savu astoņu gadu profesionālas darbības laikā izdevusi četrus studijas albumus, kā arī sevi lieliski pierāda kā aktrise Liepājas teātra izrādē „Pūt Vējiņi”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: