Jau piekto reizi Ventspils tirgus laukumā Ventspils vācu kultūras biedrība organizēja svētkus „Oktoberfest”.

Apskati foto!

Izvērtējot iepriekšējo gadu pieredzi, ar prieku var secināt, ka Ventspils Vācu kultūras biedrība svētki „Oktoberfest” ar vācu muzikantu piedalīšanos, ir ieguvuši sev uzticamus draugus un viesus, tāpēc arī šogad piekto reizi notika svētki „Oktoberfest”. Ar savu sniegumu apmeklētājus atkal priecēja Tiršenreitas pilsētas kapela no Vācijas. Atraktīvie mūziķi ir iemīļojuši svētku „Oktoberfest” publiku un arī šajā reizē būs kopā ar apmeklētājiem.

Muzikālus sveicienus svētkos „Oktoberfest” klausītājiem ar sagatavotām koncertprogrammām sniedza vairāki ansambļi un grupas no Latvijas — „Morgenrot” un „Rheinsänger” no Rīgas, Ventspils mutes harmoniku ansamblis, Ventspils Vācu kultūras biedrības ansamblis „Windau”, "Atvasara" no Snēpeles, "Ziedu laiks" no Tārgales, Ventspils Mūzikas vidusskolas bigbends.

Svētku „Oktoberfest” laikā tika prezentēti tradicionālie vācu ēdieni, notika sacensības pieaugušajiem, lai iegūtu titulus „Oktoberfestprinzessin” un „Oktoberfestkoenig”, darbojās svētku loterija. Bija arī spēles, atrakcijas un zīmējumu konkurss bērniem un jauniešiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: