Aizvadīts jau 15. starptautiskās sacensības motokrosā Ventbunkers Lielās balvas izcīņa, kas otro reizi risinājās slēpošanas kalna Lemberga hūte nogāzē.

Trase tika izveidota, izmantojot Piedzīvojumu parka kalna nogāzi un bija tehniski ļoti sarežģīta, ar iespaidīgiem lēcieniem un ātrām virāžām, kas sportistiem solīja ļoti smagu cīņu, bet skatītājiem lieliskas emocijas visa vakara garumā. Sacensības notika divās klasēs MX1 un MX2, bet braucienu starplaikos skatītājiem savu meistarību lielajos lēcienos demonstrēja beļģu lielākā zvaigzne  Viljams Vandenpute un Latvijas freestyle pionieris Alex jeb Mārtiņš Aleksandrovičs.

Aptuveni 5000 skatītāju noteikti nebija vīlušies, jo visiem bija novērtēt atmugurisko salto ar motociklu un citus iespaidīgus trikus, turklāt sacensības komentēja leģendārais motosporta eksperts Ēriks Fogels.

Par uzvarētāju MX1 klasē kļuva Augusts Justs, otrajā vietā Dāvis Līvs, bet trešais Lauris Freibergs. Kopumā sacensībās uz starta stājās 12 dalībnieki. MX2 klasē uzvarēja Roberts Justs, otrais Dāvis Ivanovs, bet trešais Prīts Rautseps no Igaunijas. Šajā klasē uz starta stājās 16 dalībnieki.

Pēc apbalvošanas ceremonijas visiem sanākušajiem bija iespēja baudīt kvalitatīvu izklaides programmu, jo uz lielās skatuves uzstājās rokgrupa „Kaža un draugi”, kā arī  DJ Japānis. Skatītājiem bija iespēja vērot arī jubilejas salūtu un cerams, ka visi sanākušie mājās no Piedzīvojumu parka devās ar pozitīvām emocijām.

 Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: