Svētdien ierastajā laikā plkst. 12.00 mazi un lieli un pilsētas viesi tiek aicināti uz Bērnu pilsētiņu, lai kopā rotaļātos un iepazītos ar jauniem draugiem.

 Pēcpusdienas pirmajā pusstundā pasākuma apmeklētājiem  būs iespēja noskatīties muzikālu izrādi „Zelta piesis”, kuru izrādīs  Ventspils bērnu dārza „Eglīte” audzēkņi un pedagogi.

Izrāde tapusi pateicoties Ventspils novada literātei Gaidai Pūpolvalkai. Ciemojoties bērnudārzā „Eglīte”, rakstniece uzdāvinājusi  lugu „Zelta piesis”. Lai ludziņa pārtaptu par muzikālu izrādi, tika iestudētas dejas, iemācītas dziesmas, kā arī  ar bērnu vecāku palīdzību tika radīti krāsaini tērpi.

Izrādē stāsts par Dzērves pazaudēto piesi, palīdzēt to atrast steigsies Dzērves draugi – putni, grīšļi, vizbulītes, vardītes un meža gariņi. Vai izdosies piesi atrast, uzzināsim izrādes laikā.

Pasākuma II daļā ciemosies Klauns Čokijs. Uzzināsim, kādam jābūt veselīgam uzturam, iemācīsimies vingrināt sejas muskuļus un pareizi tīrīt zobus, ieklausīsimies zobu vīriņa Klauna Čokija padomos par trīs vesela zoba saglabāšanas noteikumiem. Būs iespēja iesaistīties Čokija  zobiņu spēlē un zīmēšanas aktivitātē „Kā jūtas tavs zobiņš”.

Pēcpusdienas laikā sveiksim arī zīmējumu konkursa „Zobiņš un viņa draugu piedzīvojumi” uzvarētājus. Klauna Čokija lomā iejutīsies Kultūras pasākumu vadītāja Ineta Kalniņa. Pasākumu finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome. Atbalsta Kurzemes reģionālais Mutes veselības centrs. Pasākums bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: