Vakar konstatēts, ka no kāda celtniecības objekta nozagti celtniecības instrumenti, bet kāds šoferis iebraucis grilogļu stendā, bet cits – uzbraucis paceļamajām barjerām, savukārt uz Jūras ielas krustojuma autovadītājs braucis pie sarkanās gaismas, izraisot avāriju.

Vakar no rīta, Tārgales ielā, iesniedzējs konstatēja, ka no celtniecības objekta nozagti dažādi celtniecības instrumenti. Materiālie zaudējumi tiek precizēti, sākts kriminālprocess.

13. februārī ap plkst.13.00, Kurzemes ielā, DUS teritorijā kāds a/m ”BMW 323” šoferis neizvēlējās drošu ātrumu un intervālu, tādēļ iebraucis grilogļu stendā, to bojājot.


Bet ap plkst. 17.55 pa Jūras ielu virzienā no Katoļu uz Ganību ielas pusi šoferis vadīja a/m „Audi” un krustojumā neievēroja luksoforā degošo sarkano gaismas signālu, kā rezultātā izraisīja sadursmi a/m „VW Polo” , kurš brauca pie zaļās gaismas un stāvošu a/m „Citroen”.


Savukārt šonakt, plkst. 04.20 pa iebrauktuvi, kas ved no Sarkanmuižas dambja uz Plostu ielas teritoriju 56 gadus vecs šoferis vadīja a/m „VW LT 28” savienojumā ar piekabi un, iebraucot Plostu teritorijā, uzbrauca paceļamām barjerām.


Iespējams, vadītājs bija alkohola reibumā, tādēļ nogādāts slimnīcā medicīniskās pārbaudes veikšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: