Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp. Saēdas bunkurā atrastas tabletes

Ar četrām dienām slimnīcā kādam pusaudzim beigusies bumbu patvertnē atrastu tablešu pagaršošana.

Izbeidz politiski safabricēto lietu

Sešu gadu laikā prokuratūrai tā arī nav izdevies savākt pierādījumus lietā pret Aivaru Lembergu saistībā ar noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju. Rezultātā nācies lietu izbeigt.

2.lpp. Viedoklis: „Konfekšu papīrīši”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Izrādās , ka puse Latvijas iedzīvotāji nesaprot, kas ir skaidras naudas deklarēšana, ko tas nozīmē, un kas viņiem jādara. Loģiski, kuram gan prātā varēja ienākt, ka, dzīvojot neatkarīgā valstī, būs jāatskaitās kādam par savu un savu senču sakrāto mantu kā čekistu laikos, kad par nesadarbošanos varēja sodīt.»

3.lpp. Poliklīnikai unikāls siltinājums

Aukstums nav traucēklis celtniecības darbiem, būvējot jauno pilsētas poliklīniku Raiņa ielā 6/8. Patlaban objektā uzsākta jaunās ēkas sienu un bēniņu pārsegumu siltināšana.

Sudraba slavē Ventspils domi

Valsts kontroliere Inguna Sudraba atzinusi, ka Ventspils domes darbinieki strādā apzinīgi, uzņemoties atbildību par sava darba kvalitāti. Pie šāda secinājuma kontroliere nākusi, revidējot Ventspils brīvostas darbu.

Mīlestību izdaudzina ballītēs

Nākamnedēļ kalendārā ierakstīts Valentīna vārds, un tas daudziem liek aizdomāties par mīlestību, mīļumu un vienkāršu patikšanu, gādāt saldumus un dāvaniņas savam sirdsāķītim, kā arī posties ballei.

4.lpp. Nulles deklarācija

5.lpp. - 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Intervija. Deja fascinē un ceļ garastāvokli

Jau notikušas divas konkursa Latvijas Zelta talanti atlases kārtas. Starp dejotājiem, dziedātājiem un līdzīgi domājošajiem savu pilsētu veiksmīgi pārstāvēja arī ventspilnieki – ielu vingrotāji, dziedātājs un dejotājas. Pirmās atlases kārtas konkursā krāšņā, pašdarinātā tērpā eksotisku austrumniecisko deju demonstrēja VINETA LOČMELE, pierādot, ka talantīgi ir ne tikai bērni un jaunieši un ka atklāt un attīstīt savas spējas iespējams visu mūžu.

8.lpp. Sports. Jaunieši cīnīsies Latvijas ziemas olimpiādē

Šodien un rīt Ērgļos risināsies Latvijas Jaunatnes ziemas olimpiāde, kurā par godalgām slidošanā un hokejā spēkosies arī 27 Ventspils skolu audzēkņi.

Volejbolistiem pirmais zaudējums šosezon

Nespējot novest setu un maču līdz loģiskam iznākumam un uzvarai, pārtrūkusi VK Ventspils šīs sezonas 16 nezaudēto spēļu sērija – Talsu čempionāta ietvaros to pārtrauca vienība Ziemeļkurzeme.

9.lpp. Brīvbrīdim. Iz pagājības.

1927. gads. Vai jau pavasaris? Vakar apriņķa mērnieka kancelejā Pils ielā 26 ielidojis dzeltens tauriņš. Arī temperatūra pēdējās dienās ievērojami kāpuse un termometrs saulē rāda pāri par 10 grādiem siltumu.

Ventspilnieku receptes

Uzņēmēja ERVĪNA INDRIKSONA maltās gaļas sacepums ar ziedkāpostiem jebEZĪTIS MIGLĀ

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: