Novembrī uzsāktais kriminālprocess pret diviem vīriešiem par zādzībām un narkotisko vielu pārvadāšanu nodots prokuratūrā.

Izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka laika posmā no 14. septembra  līdz 1. novembrim viens no vīriešiem  - 1984. gadā dzimušais M. ir izdarījis virkni zādzību no dzīvokļiem  Ventspilī   un Kuldīgā. Aizdomās turētajam inkriminētas 16 šādu zādzību epizodes, kuras apkopotas vienā kriminālprocesā.

Bet 1. novembrī minētais M. personu grupā ar 1976. gadā dzimušo J. pēc iepriekšējas vienošanās iegādājās aizliegto, sevišķi bīstamo narkotisko vielu – heroīnu, kuru abi  pārvadāja un glabāja, līdz tika aizturēti Ventspilī Kuldīgas ielā. Automašīnas „Volvo” apskates laikā no tās tika izņemtas arī tabletes, un visas izņemtās vielas  nosūtītas ekspertīzes veikšanai. Pēc eksperta atzinuma konstatēts, ka divpadsmit baltas krāsas tabletes ir klonazepāms.

Vadoties pēc visiem lietas materiāliem kopumā  redzams, ka abu vīriešu vaina ir pierādīta un lietas materiāli  gan par zādzībām no dzīvokļiem, gan narkotisko vielu nelegālu apriti nodoti Ventspils prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: