Trīs personas naktī uz svētdienu aplaupījušas kādu vīrietim, bet tajā pašā laikā neveiksmīgi beidzies mēģinājums atņemt naudu sievietei.

Ap plkst. 2 Jūras ielā trīs nenoskaidrotas personas iepūtušas vīrietim sejā nezināmu vielu, bet pēc tam upuri arī aplaupījušas. Paņemta virsjaka, apavi, dokumenti, maksājuma karte un mobilais telefons. 


Tajā pašā laikā Reņķu dārzā mēģināts aplaupīt jaunu sievieti. Nezināms vīrietis sievietei iesitis, mēģinājis atņemt naudu, taču tas nav izdevies. Attiecībā uz šo notikumu Ventspilī atkal sākušās runas par dūrēja atkārtotu parādīšanos. Policija precizē, ka ar nazi sievietei nav draudēts, taču nevar nedz apstiprināt, nedz noliegt versiju, ka uzbrucējs ir viena un tā pati persona.

Policija atkārtoti aicina iedzīvotājus ziņot policijai par katru aizdomīgu gadījumu, zvanot entspils iecirkņa dežūrdaļai pa tālruni 63604700 vai Pašvaldības policijai 63680808.

No Kriminālpolicijas darbinieku puses tiek darīts viss iespējamais, lai noskaidrotu vainīgās personas, tiek veiktas nepieciešamās pirmstiesas izmeklēšanas darbības uzsāktajos kriminālprocesos un operatīvie pasākumi. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: