Piektdien Pārventā, daudzdzīvokļu mājas pagalmā, nošautā vīrieša slepkavību izmeklēs policijas nodaļa Rīgā.

Pašlaik policijai nav izdevies noskaidrot iespējamo uzbrucēju un nav izvirzītas arī oficiālas nozieguma versijas. Tiek pārbaudīts nogalinātā vīrieša paziņu loks, lai noskaidrotu, vai viņam ar kādu nav bijis konflikts. Pašlaik nav iespējams pateikt, vai noziegums bijis iepriekš plānots - vispirms jānoskaidro slepkavības motīvs, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Ģirts Kokins.

Pret nogalināto vīrieti bijuši ierosināti kriminālprocesi, bet policijā sīkāk nekomentēja, par ko tie ierosināti un vai vīrietis bijis arī notiesāts.

Jau ziņots, ka 30.septembra rītā Ventspilī kādas daudzdzīvokļu mājas pagalmā Usmas ielā sašauts 1966.gadā dzimis vīrietis, kurš no gūtajiem ievainojumiem vēlāk slimnīcā miris.

Ierocis, no kura, iespējams, veikti šāvieni, tika atrasts atkritumu konteinerā netālu no uzbrukuma vietas.

Vīrietim tika konstatētas trīs šautas brūces - viena galvā, bet divas - krūtīs. Aptuveni stundas laikā pēc nogādāšanas slimnīcā vīrietis miris.

Nogalinātais vīrietis dzīvojis netālu no nozieguma vietas. Kā policiju informējusi nogalinātā vīrieša sieva, viņš tajā rītā devies uz kādu tikšanos un pa ceļam gājis izmest atkritumus, un tad arī noticis uzbrukums.

Nogalinātais nav saistīts ar uzņēmējdarbību. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, viņam neesot bijis konkrētas nodarbošanās. Nav ziņu, ka vīrietim pirms tam būtu izteikti draudi.

Par slepkavību sākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: