Policija uzskata, ka uzņēmuma „Noord Natie Ventspils Terminals" valdes locekļa Sergeja Gončarova nošaušana, visticamāk, nav pasūtījuma slepkavība.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja priekšnieks Raimonds Ķervijs norāda, ka izmeklēšanas interesēs detalizētāk šādu pieļāvumu nekomentēja. Policija arī pieļauj, ka slepkavība, iespējams, saistīta ar Gončarova darbošanās biznesā, taču netiek izslēgta arī personisko rēķinu kārtošana.

Jau vēstīts, ka Tārgales pagastā piektdienas rītā nošauts uzņēmuma "Noord Natie Ventspils Terminals" valdes loceklis 1961. gadā dzimušais Sergejs Gončarovs. Uzņēmējs ap plkst.6 nogalināts dārzkopības biedrības "Kurzeme" teritorijā, kur viņa ģimenei ir īpašums – vasaras māja. Vīrietis nošauts nevis mājā, bet ārpusē, kad gatavojies braukt uz darbu, norādīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieka pienākumu izpildītājs Ģirts Kokins.

Šāvējs pagaidām nav aizturēts, nav arī aizdomās turamo.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju uz uzņēmēju raidīti trīs šāvieni – galvā, rokā un ķermenī. Uzņēmējs no gūtajām traumām turpat miris. Šāvienus dzirdējusi upura sieva, viņa izskrējusi ārā, taču slepkavu nav redzējusi. Ierocis, no kura raidīti šāvieni, pagaidām nav atrasts.

Policija pieļauj, ka šāvējs gaidījis, kad Gončarovs dosies uz darbu. Par slepkavību sākts kriminālprocess.

Policija arī informēja, ka Gončarovam iepriekš nav izteikti draudi. Policisti nopratinājuši nogalinātā uzņēmēja ģimenes locekļus, un nevienam nav bijusi informācija, ka Gončarovam būtu draudēts.

Arī iepriekšējā vakarā uzņēmējs nav bijis satraukts, uzbudināts vai arī nervozs, kas varētu liecināt, ka viņš juties apdraudēts.

SIA "Noord Natie Ventspils Terminals" pārstāvji pagaidām nesniedz informāciju par to, kurš varētu kļūt par jauno kompānijas vadītāju pagājušajā nedēļā noslepkavotā Sergeja Gončarova vietā.

Tiek uzsvērts, ka uzņēmuma darbība turpināsies ierastā režīmā un notikums neietekmēs uzņēmuma darbu.


Kā biznesa portālam Nozare.lv norādīja finanšu direktore Viktorija Zeļenkeviča, patlaban notiek izmeklēšana, tāpēc kompānijas pārstāvji nevar sniegt komentārus arī par nāves cēloņiem.

Traģiskais notikums esot ārkārtējs notikums uzņēmumam, un tas prasot rūpīgu un objektīvu izmeklēšanu.

nra.lv, LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: