Valsts policijā nedēļas nogalē reģistrētas ne tikai kārtējās zādzībās, bet šoreiz arī attiecību skaidrošana.

Uzsākta administratīvā lietvedība par to, ka 20. maija rītā kādu 28 gadus veca sieviete iekaustījusi 34 gadus vecu vīrieti, nodarot viņam miesas bojājumus. Nopietnāki miesas bojājumi pēc ķīviņa bija kādam 30 gadus vecam vīrietim, kurš sestdiena ap pulksten 13.55 nogādāts slimnīcā no dzīvokļa Lielajā prospektā. Viņam konstatētas divas durtas brūces vēderā. Policijā uzsākts kriminālprocess pret 37 gadus vecu vīrieti.


Savukārt Ugālē izcēlies konflikts bārā, kas beidzies ar automašīnas "Chrysler Voyager" sabojāšanu. Ugāles pagastā ceļa Rīga-Ventspils 155. km bojāts mobilais luksofors un nozagta tā augšējā daļa ar gaismas segmentiem. Ierosināts kriminālprocess.


Laika posmā no 21. maija vakara līdz 22. maija rītam Talsu ielā automašīnai „Toyota Picnic” izsists priekšējo durvju stikls un nozagta navigācijas ierīce. 22. maija rītā konstatēts, ka uzlauzts un apzagts dzīvoklis Brīvības ielā, bet vakarpusē – ka no dzīvokļa Talsu ielā nozagts kalnu velosipēds. Uzsākts kriminālprocess.


Reģistrētā arī viena avārija. 21. maijā plkst. 06.30 pa Aleksandra ielu, virzienā no Lielā prospekta uz Raiņa ielu 56 gadu veca sieviete vadīja automašīnu „Renault Clio”, bet krustojumā ar Jūras ielu neizpildīja ceļa zīmes „Dodiet ceļu!” prasības. Šādas neuzmanības dēļ viņa auto saskrējās ar automašīnu „Nissan Juke”. Cietušo šajā sadursmē, par laimi, nav. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: