Svētku brīvdienās Ventspilī un novadā konstatēts liels skaits zādzību, turklāt tās izdarītas dažādās vietās, laikos un veidos.

Laika posmā no 18.līdz 21. aprīlim zādzība izdarīta garāžu kooperatīvā Iecavas ielā. Pielāgojot atslēgu atvērtas garāžas durvis un nozagts elektriskais zāģis, putekļu sūcējs un celtniecības fēns. Zādzība konstatēta arī garāžu kooperatīvā Saules ielā. No neaizslēgtas automašīnas nozagta virsjaka, kurā atradās maks ar dokumentiem un naudu.

24.aprīlī apzagta garāžā Mežu ielā, no kuras nozagrti divi motorzāģi, zāles pļāvējs un rokas elektrozāģis Makita. Šajā pašā dienā no bērnu ratiņiem, kas bija atstāti pie kafejnīcas Platajā ielā, nozagta rokassomiņā ar Latvijas pilsoņa pasi un mobilo tālruni.

21.aprīļa rītā konstatēts, ka Saules ielā atlauztas ratiņtelpas durvis un nozagti divi velosipēdi. Materiālie zaudējumi – 365 lati. Popes pagastā no malkas zāģa, kas atradās mājas pagalmā nozagts četrdzīslu elektrības kabelis, bet no šķunīša viendzīslas elektrības kabelis.


Apzagta arī automašīna un vairāki dzīvokļi. Automašīnai BMW, kas atradās Lielajā prospektā, izsists aizmugurēja loga stikls un nozagta navigācijas sistēma, un loga tīrītājs. Dzīvoklis Celtnieku ielā apzagts laika posmā no 21. līdz 23.aprīlim. Uzlauztas balkona durvis un paņemti instrumentu, zelta izstrādājumi, kā arī citas mantas, kuru daudzums vēl precizējas. Savukārt Dzintaru ielā no neaizslēgta dzīvokļa koridora nozagtas divas somiņas, bet Embūtes ielā – soma ar portatīvo datoru, rokas pulkstenis, rokassoma ar dokumentiem un naudu.

Par visiem gadījumiem uzsākti kriminālprocesi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: