Ventspils Augstskolas studenti “flashmob” akcijā pārbauda Lukoil DUS ietilpību.

Ventspils Augstskolas studenti lekciju kursa „Partizāņu mārketings” uzdevumā kopā ar lekciju kursa veidotāju Gati Mūrnieku radīja zibakciju (flashmob), kurā parādīja, kā Ventspilī uzņem ciemiņus. Vairāk par akciju lasi šeit - Studenti ar ovācijām sagaida iebraucējus Ventspilī (VIDEO) - PAPILDINĀTS

 

Pēc plānotās zibakcijas beigām, dodoties atpakaļ uz augstskolu, studentiem radās vēl viena ideja – pārbaudīt, cik cilvēku ietilpst degvielas uzpildes stacijā „Lukoil”, kura atrodas Inženieru un Zvaigžņu ielas krustojumā. Visu entuziasms bija tik liels, ka ideju tika nolemts nekavējoties realizēt un tapa nākamā zibakcija.

 

Studenti viens pēc otra piepildīja nelielo degvielas uzpildes stacijas veikaliņu, nepacietīgi gaidot, kad telpā ienāks pēdējais cilvēks. Akcija radīja pamatīgu apjukumu „Lukoil” darbiniekiem. Lai gan sākumā reakcija bija mazliet nepatīkama, jo darbinieki centās ieviest kārtību un lūdza izslēgt visas kameras, beigās arī viņi pasmaidīja un atzina, ka kaut kas tāds šajā DUS notiek pirmo reizi. Akcijas rezultātā tika konstatēts, ka šajā „Lukoil” ietilpst vismaz 90 cilvēku.

 

Avots: VeA forums

Noskaties video!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: