16. septembrī ceļu satiksmes negadījumā Ventspils novadā gājis bojā cilvēks, bet negadījumos kopumā cietuši 29 cilvēki, informē Valsts policija.

Sestdien ap plkst.21 Ventspils novadā, Tārgales pagastā, uz autoceļa Ventspils-Kolka (P124) pagaidām nenoskaidrotos apstākļos notika sadursme starp četrām automašīnām - trīs "Audi" markas automašīnas un viena "BMW".

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas piecas personas ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē. Vēlāk medicīnas iestādē viena persona mira.

Sestdien reģistrēti 117 ceļu satiksmes negadījumi - 64 Rīgas reģionā, 24 Zemgalē, pa 11 negadījumiem Kurzemē un Latgalē, bet septiņi negadījumi reģistrēti Vidzemē.

Sestdien 11 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, septiņi - Zemgalē, septiņi cietušie reģistrēti arī Kurzemē, divi - Vidzemē, kā arī divi cietušie bijuši Latgalē. Divi no cietušajiem bija elektroskrejriteņu vadītāji, trīs cietušie bija gājēji, bet vēl divi - velosipēdisti.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēts 161 protokols - Vidzemē sodīts 71 autovadītājs, Zemgalē - 31, Kurzemē - 29 autovadītāji, Latgalē - 16, bet Rīgas reģionā sodīti 14 autovadītāji. Pieci vadītāji sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 360 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Lasi vēl