29. septembra vakarā Ventspils valstspilsētas pašvaldības policijas darbinieki reida laikā veica zivju resursu aizsardzības un zvejas noteikumu ievērošanas kontroli un apsekoja Būšnieku ezeru, kā rezultātā no ezera tika izcelts aptuveni 70 metrus garš nelikumīgi ievietots zvejas tīkls.

Apsekošanas laikā Būšnieku ezerā, netālu no laivu bāzes, policisti pamanīja ko aizdomīgu. Apskatot tuvāk, konstatēts, ka ezerā atrodas ievietots nelikumīgs zvejas rīks – zvejas tīkls, kurš nekavējoties tika izcelts no ūdens. Tīklā atrasti seši līņi, kuri bija dzīvotspējīgi un tie tika atlaisti atpakaļ ūdenī.

Pašvaldības policija veic regulārus reidus zivju resursu aizsardzībā un uzraudzībā iekšējos ūdeņos, kuri atrodas Ventspils valstspilsētas administratīvajā teritorijā, t.i. Būšnieku ezerā, Ventas upē un Baltijas jūras piekrastē.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības policija atgādina, ka nepieciešamības gadījumā ar Valsts policiju iespējams sazināties, zvanot - 110 vai Ventspils valstspilsētas pašvaldības policiju  -  63680808; 28680808.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: