Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 19. marta plkst. 6.30 līdz 20. marta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma deviņus izsaukumus – sešus uz ugunsgrēka dzēšanu un trīs uz glābšanas darbiem.

Vakar plkst. 8.14 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Zvaigžņu ielu Ventspilī, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka dzīvojamās mājas trešajā stāvā deg gulta 3m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās divi cilvēki, kuri bija cietuši un tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Līdztekus no piedūmotās mājas evakuēti vēl divi cilvēki. Plkst. 8.43 ugunsgrēks likvidēts.

Vēl aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros Kuldīgas ielā Ventspilī dega atkritumi 0,1m2 platībā un kūlas ugunsgrēka dzēšanu Medus ielā – 3m2 platībā.

Visā Latvijā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma kopumā 78 izsaukumus – 54 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet seši no izsaukumiem bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Antons Lavejs 20.03.2018, 19:17:43

    kā maksā,tā strādā

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: