Ventspilī laikā posmā no 25. novembra līdz 4. decembrim konstatētas vairākas zādzības, par kurām uzsākti kriminālprocesi, kā arī fiksētas vairākas avārijas, vienā no tām ir arī bojā gājušais.

Liepājas ielā konstatēts, ka no neaizslēgta pagalma pazuduši seši automašīnas diski baltā krāsā un velosipēds. Ganību ielā konstatēts, ka uzlauztas pagrabtelpas durvis, nozagtas dažādas mantas, tai skaitā motorzāģis, zāles pļāvējs un augstspiediena mazgāšanas ierīce.

Kādā namā Kuldīgas ielā zaglis bija iekļuvis caur logu un nozadzis datoru, televizoru, skaļruņus, pastiprinātāju ar divām skandām un projektora pulti. No kāda šķūnīša Kuldīgas ielā tika nozagti divi velosipēdi un kādā no Kuldīgas ielas iestādes telpām tika uzlauztas durvis un vairākām sievietēm no somām nozagti naudas maki. Novadā kāda sieviete konstatējusi, ka uzlauzta viņai piederoša garāža.

Visās lietās uzsākti kriminālprocesi.

Lāčplēša ielā 1968. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Chrysler Sebring, uzbrauca 1968. gadā dzimušam vīrietim, kurš tika nogādāts slimnīcā. Uzsākts kriminālprocess.

Ceļa posmā Ventspils - Piltene 1970. gadā dzimusi sieviete, vadot pasažieru mikroautobusu Mercedes Benz, uzbrauca gājējai, 1943. gadā dzimušai sievietei, kura notikuma vietā no gūtajām traumām mirusi.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess, tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Siguldas ielā 1984. gadā dzimis vīrietis vadīja transportlīdzekli Audi A4, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē (1, 26 promiles), kā arī auto tika vadīts bez derīgas autovadītāja apliecības. Uzsākts kriminālprocess.
Lielajā prospektā konstatēts, ka automašīnai BMW 525 ir pārdurtas abas kreisās puses riepas. Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl