Naktī uz 4. septembri Tārgalē ar automašīnu tika nolauzts elektrības stabs, turklāt vainīgais no notikumu vietas aizbēga.

Par to pulksten 3:45 kāds aculiecinieks telefoniski informēja policiju, ziņojot, ka elektrības stabs notriekts ar automašīnu Audi. Vēlāk noskaidrots, ka transportlīdzekli, būdama alkohola reibumā, vadījusi 42 gadus veca sieviete. Viņa ir aizturēta, bet par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Savukārt 6. septembrī ap plkst. 22.15 Lielajā prospektā aizturēts 18 gadus vecs puisis, kurš alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadītāja tiesībām bija sēdies pie Audi 100 stūres. Vadītāja izelpā konstatētas 1,75 promiles alkohola. Uzsākts kriminālprocess.

1. septembrī ap plkst. 11.50 saņemta informācija, ka Lielajā Dzirnavu ielā kādā dzīvoklī pagaidām nenoskaidrota persona sirmgalvei izrāvusi somiņu un aizbēgusi. Precīzi notikušā apstākļi un iesaistītās personas tiek noskaidrotas uzsāktā kriminālprocesa ietvaros. Arī 6. septembrī noticis līdzīga rakstura noziedzīgs nodarījums – ap plkst. 13.30 Lielajā prospektā uz ielas pagaidām nenoskaidrota sieviete nozaga sirmgalvei no rokassomiņas naudu. Arī par šo gadījumu uzsākts kriminālprocess.

Naktī no 5. uz 6. septembri nozagts velosipēds, kas bija pieslēgts pie kāpņu telpas gāzes caurules Ventspilī, Aleksandra ielā. 6. septembra vakarā konstatēts, ka no kāpņu telpas Ventspilī, Lielajā prospektā nozagti bērnu ratiņi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: