Svinīgā pasākumā, piedaloties Ventspils domes vadībai, Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņiem un Latvijas Nacionālā Kultūras centra direktorei Signei Pujātei, topošās Valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju ēkas pamatos ievietots vēstījums nākamajām paaudzēm.

Vēstījums satur informāciju par Ventspils pilsētu, jaunās Ventspils Mūzikas vidusskolas ēkas parametriem un īstenoto būvniecības tehnoloģiju risinājumiem, mērķis, kādam šī ēka būvēta, informācija par ēkas arhitektu, būvnieku, kā arī informācija par ēkā uzstādīto unikālo instrumentu – koncertzāles ērģelēm. Līdzās vēstījumam tika ievietots 7. septembra laikraksta “Ventas Balss” numurs un šī brīža naudas zīme eiro.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -4
    norge 08.09.2017, 18:09:14

    ok kapsulu ielika , bet tagat jautajums Ventspils Darba inspekcijai ja ir dokomentetas fotografijas ka buv teretorija atrodas personas kuras neievero darba drosibas likumu un to neaizrada kompanijas vadiba kura cel objektu tad kam tiks piemerots SODS par to ka BUVOBJEKTA atrodas personas kuras klaji parkapj LV BUvnormativos aktus un LV DARBA Likumus ,?

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 12.09.2017, 08:41:53

    Informējam, ka svinīgā pasākuma laikā, kad Valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju ēkas pamatos tika ievietots vēstījums nākamajām paaudzēm, netika pārkāpti ne Latvijas Republikas būvnormatīvie akti, ne Latvijas Republikas darba likums. Pasākuma laikā objektā bija pieejama tikai neliela daļa teritorijas, jo vēstījums tika ievietots ēkas foajē, kura atrodas pašā ēkas malā, un tika ierobežota ar norobežojošajām lentēm, kā arī objektā visi būvdarbi uz pasākuma laiku tika pārtraukti.

  • -2
    FONTESS 09.09.2017, 17:45:54

    tak nomierinies, neviens nevienu nesodis! kursh ta kungus sodis? ta jau ierasta paradiba!

  • -4
    Ventspilniece 10.09.2017, 09:36:52

    Varbūt priekš Ventspils un ventspilniekiem svētīgāk būtu bijis,ja ēkas pamatos vai sienā tiktu iemūrēts tas mazais vīrelis tumšsarkanajā žaketē,nevis kapsula ar viņam piederošās avīzes eksemplāru.

  • -4
    Krišs Daugulis 10.09.2017, 14:44:18

    Labāk nē. Tā tas varētu turpināt smirdēt bezgalīgi.

  • 0
    norge 12.09.2017, 10:56:35

    to Kom_Parvalde , Latvaijas valsts Darba drosibas noteikumos skaidri un gaisi rakstits ka buvobjekta ir jaatrodas aisarg kiveres un ir vienalga vai objekta notiek buvdarbi vai nenotiek . likums ir viens , un izlasot jusu tekstu var saprast ka objekta iekstelpas var neizmantot darba aisardzibas lidzeklus ja ir saskanots ar prieksniecibu

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: