Aizvadītās nedēļas nogalē Ventspilī un novadā reģistrētas vairākas avārijas, turklāt tajās bija arī vairāki cietušie.

21. jūlijā ap plkst. 8 Siguldas ielā 33 gadus vecs vīrietis vadīja automašīnu Volvo un, neievērojot ceļa zīmes Dodiet ceļu prasības, izraisīja sadursmi ar automašīnu Volkswagen Golf, uzstumjot to virsū arī automašīnai Opel. Negadījumā cietušo nav. Transportlīdzekļa vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Divas stundas vēlāk Lielā prospekta un Brīvības ielas krustojumā notika sadursme starp automašīnu Audi un motociklu Yamaha. Negadījumā cieta 35 gadus vecais motocikla vadītājs. Kā noskaidrots, automašīnas vadītājs, 76 gadus vecs vīrietis, nedeva ceļu motocikla vadītājam, kuram bija priekšroka. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

22. jūlijā ap plkst. 13 Valsts policijā saņemta informācija no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta par to, ka Sarkanmuižas dambja un Brīvības ielas krustojumā noticis ceļu satiksmes negadījums. 12 gadus vecam jaunietim, ar velosipēdu šķērsojot gājēju pāreju, uzbrauca automašīna Ford. Jaunietis sadursmē guva ķermeņa sasitumus un nobrāzumus, tāpēc tika nogādāts medicīnas iestādē. Savukārt 43 gadus vecajam vīrietim, kurš vadīja Audi, noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

23. jūlijā ap plkst. 00.40 Ziru pagastā aizturēts 18 gadus vecs jaunietis, kurš vadīja automašīnu Mazda, būdams 0,74 promiļu reibumā. Tāpat jaunietim arī nebija noteiktā kārtībā iegūtu automašīnu vadītāja tiesību, tāpēc Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

23. jūlijā ap plkst. 20.30 Ugāles pagastā 62 gadus veca sieviete, vadot automašīnu Volvo un veicot apdzīšanas manevru, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar automašīnas vadību un nobrauca no ceļa. Negadījumā cieta transportlīdzekļa vadītāja un pasažieris – 37 gadus vecs vīrietis, turklāt sievieti no automašīnas nācās atbrīvot glābējiem. Abi cietušie nogādāti ar medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: