3.jūnijā ap plkst. 02:40 Ventspilī, Sarkanmuižas dambī apturēta automašīna “Chrysler”, kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis, būdams 1,62 promiļu reibumā. Vīrietis transportlīdzekli vadījis bez autovadītāja apliecība. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

4.jūnijā ap plkst. 01:00 Valsts policijā saņemta informācija, ka Ugāles pagastā 1983.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, vadot motorolleru, iebrauca grāvī. Vīrietis ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

4.jūnijā ap plkst. 07:00 Ventspils novadā, Usmas pagastā kāds vīrietis konstatēja, ka uzlauztas garāžas durvis un no tās ir nozagtas divas kannas ar dīzeļdegvielu – aptuveni 40 litri. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.


4.jūnijā ap plkst. 21:00 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka pa autoceļu Kuldīga-Ventspils pārvietojas baltas krāsas fūre, kuras vadītājs, iespējams, atrodas alkohola reibumā. Reaģējot uz saņemto informāciju, ap plkst. 21:20 uz autoceļa Kuldīga-Ventspils, aiz Lečiem apturēts transportlīdzeklis “DAF”, kura vadītājs, 1971.gadā dzimis vīrietis, atradās 2,31 promiļu reibumā. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Pagājušajā nedēļas nogalē notikušas četras velosipēdu zādzības, no kurām vienā gadījumā velosipēds ir atgūts, savukārt 2. gadījumā velosipēda īpašnieks nav vēlējies kriminālprocesa uzsākšanu. Trešais velosipēds nozagts 2.jūnijā, savukārt ceturtais – 4. jūnijā. Pulksten 15:15 Ventspilī, Rīgas ielā kāda sieviete konstatēja, ka ir nozagts velosipēds, kurš bija novietots pie mājas kopējā pagalma. Valsts policijā par notikušo ir uzsākti kriminālprocesi.

Valsts policija aicina iedzīvotājus izvēlēties drošāku vietu un veidu, kur un kā glabāt savu velosipēdu. Salīdzinot ar pārējām Kurzemes reģiona pilsētām, Ventspilī, sākot ar maija sākumu, ir konstatēts visvairāk velosipēdu zādzību – kopumā 16.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    Vaņa 05.06.2017, 21:44:29

    Kad beidzot beigsies tas murgs, kad ar auto jābrauc kā stikliņam???!!! Tracina!!! Padlaikos vismaz bija iespējams normāli braukt, un ar piecīti dot mājienu, ka nevajadzēja stādināt!

  • -1
    Novadnieks 06.06.2017, 19:35:24

    Zinot to,ka ir tādi tirliņi,kuri neiedzēruši nevar vārdu pateikt un kur nu vēl ar auto pabraukt,tad varētu Vaņam piekrist.Vispār traki,ja cilvēks labāk jūtas neadekvāts,nekā pie skaidra prāta.Vai tik nevajadzētu prasīt,kad šis murgs beigsies.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: