Ventspils Tehnikumā notika Speķa diena, tajā bija iespēja nobaudīt smalkus ēdienus, iepazīties ar speķa vēsturi, aplūkot no tā izveidotas apbrīnojamas skulptūras un gleznas.

Pasākumā spēlēja arī dažādas spēles un viktorīnas, notika arī galdu noformējuma konkurss. Tāpat bija iespējams nobaudīt uz uguns vārītu boršču, bet pasākuma noslēgumā tā dalībnieki gatavoja Ventspils visgarāko speķa maizi. Speķa dienas apmeklētājiem bija iespēja noklausīties muzikālos priekšnesumus dažādu kolektīvu izpildījumā.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -1
    reku 27.02.2017, 12:24:09

    Jā,nav vārdam vietas,sausi sālītu speķi sagatavot laikam vislabāk māk tieši mazkrievi un baltkrievi.
    Un,ja vēl ir kārtīga gorilka,ko klāt piedzert,piekožot kniplociņu,tad visi smalkie ārzemnieku modes ēdieni klāt nestāv.

  • -1
    ozols 27.02.2017, 12:49:20

    Labs !

  • 0
    Marija Antonova 28.02.2017, 08:39:02

    http://nl.libava.ru/na-dne-sala-v-ventspilse-uchastvovali-liepajskie-kollektivy.html

  • -1
    šašliks 28.02.2017, 20:56:10

    Speķis labs. Tik no tiem ģīmjiem gan kuņģi griež bišķi vēkšpēdus.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: