Laika posmā no šī gada 17.novembra plkst. 6.30 līdz 21.novembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma deviņus izsaukumus – septiņus uz ugunsgrēku dzēšanu, vienu uz glābšanas darbiem, bet viens no izsaukumiem bija maldinājums.

Piektdien, 18.novembrī, plkst. 16.30 tika saņemts izsaukums uz Pīlādžu ielu Ventspilī, kur dega neapdzīvota māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka uz neapdzīvotas divstāvu ķieģeļu mājas jumta deg riepas 3 m2 platībā. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 16.54.

Sestdien, 19.novembrī, plkst. 04.44 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Ventspils novada Popi, kur bija aizdegusies automašīna. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg vieglā automašīna 5 m2 platībā. Liesmas tika nodzēstas plkst. 05.39.

Vakardien, 20.novembrī, plkst. 15.27 tika saņemts izsaukums uz Tērauda ielu Ventspilī, kur dega dārza mājiņa. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg dārza mājiņa 6 m2 platībā. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 16.57.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: