26. maijā ap plkst. 19:00 Ventspilī, Saules ielā kādai 1969. gadā dzimušai sievietei garām pabraukuši trīs velosipēdisti. Viens no viņiem sievietei no rokām izrāvis maisiņu, kurā atradās maks ar naudu un pase. Notikušā apstākļi tiek precizēti.

27. maijā plkst. 13:45 Ventspilī, J. Poruka ielā konstatēts, ka no kāda veikala priekštelpas nozagti divi velosipēdi. Sadarbojoties ar Pašvaldības policiju, uz aizdomu pamata par velosipēdu zādzību, tika aizturētas divas personas – 1983. un 1982. gadā dzimuši vīrieši. Nozagtos divriteņus izdevās atgūt.

29. maijā ap plkst. 02:15 konstatēts, ka kādā neaizslēgtā privātmājā Ventspilī, Kuldīgas ielā ienākusi nepazīstama persona. No mājas ir pazudis dators un divi naudas maki ar dokumentiem. Par notikušo uzsākts kriminālprocess. Valsts policija vēlreiz atgādina, ka ārdurvis vēlams turēt aizslēgtas arī gadījumos, kad esat mājās, lai pasargātu savu īpašumu no nevēlamiem ciemiņiem. Turklāt īpaši aicinām privātmāju saimniekus neaizmirst par sava mājokļa drošību arī gaišā dienas laikā, kad paši strādājat vai atpūšaties piemājas dārzā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: