Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes (VP KRP) Kriminālpolicijas biroja darbinieki Ventspilī uz aizdomu pamata par narkotisko vielu realizāciju un glabāšanu realizācijas nolūkā aizturējuši kādu vīrieti.

18. maijā VP KRP Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbiniekiem Ventspilī, kādā dzīvoklī Inženieru ielā, par iepriekš minētajām darbībām izdevies aizturēt  1978. gadā dzimušu vīrieti. Viņš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā saistībā ar līdzīga rakstura noziedzīgiem nodarījumiem.


Par notikušo uzsākts kriminālprocess par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu un pārsūtīšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu. Tā ietvaros izņemti 0,4 grami heroīnu saturošas pulverveida vielas. Aizturētajai personai piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.


Šobrīd turpinās pirmstiesas izmeklēšana kriminālprocesa ietvaros.  Krimināllikums par šāda noziedzīga nodarījuma pastrādāšanu paredz sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: