Svētku brīvdienās notikuši divi laupīšanas gadījumi – vienā no tiem vainīgais ir aizturēts. Aizturēti arī dzērājšoferi, bet kāds automašīnas vadītājs policistiem piedāvājis kukuli 30 eiro apmērā.

23. decembrī ap plkst. 21:10 Ventspils novada Ugāles pagastā, 29 gadus vecs vīrietis vadīja automašīnu VW Golf un pārsniedza noteikto braukšanas ātrumu. Lai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, autovadītājs policijas darbiniekam deva kukuli 30 eiro apmērā. Uzsākts kriminālprocess.

26. decembrī ap plkst. 10:30 pa Talsu ielu, 43 gadus vecs vīrietis vadīja automašīnu Mercedes Benz sprinter un atteicās no medicīniskās pārbaudes alkohola koncentrācijas noteikšanai, tādēļ tika nogādāts slimnīcā pārbaudes veikšanai. Bet ap plkst. 20:35 Ventspils novada Usmas pagastā, pa autoceļu 44 gadus veca sieviete vadīja transportlīdzekli VW Transporter, būdama alkohola reibumā ( 1,80 promiles).

Šajā pašā dienā Ventspils novada Popes un Tārgales pagastā policija aizturējusi vairākus gājējus, kuri diennakts tumšajā laikā gāja pa nomali neapgaismotā ceļa posmā bez atstarojošas vestes vai ar labi redzamiem gaismu atstarojošiem elementiem apģērbā.

Kā jau ziņojām, 24. decembra vakarā ap plkst. 23.00 Inženieru ielas deviņstāvu māju rajonā kādai sievietei vīrietis iesitis pa seju un nolaupījis somiņu. Cietusī par notikušo ziņojusi Pašvaldības policijai, norādot arī uzbrucēja pazīmes. Pašvaldības policijas patruļekipāža nekavējoties reaģēja un pēc aptuveni 10 minūtēm kādā no daudzdzīvokļu mājas kāpņutelpām aizturēja vīrieti, kurš atbilda minētajām pazīmēm un pie kura atradās arī cietušās soma. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess, vīrietis ir aizturēts. Viņš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā.

Bet 28. decembrī plkst. 4:00 Kuldīgas ielā, pie spēļu zāles ieejas durvīm trīs nepazīstami jaunieši 21 gadu vecam vīrietim iesita pa galvu un nolaupīja mobilo tālruni. Par šo gadījumu policijā uzsākts kriminālprocess.

28. decembrī plkst. 3:00 konstatēts, ka iekļūts neapdzīvotā privātmājā Ventspilī, Tērandes ielā. Notikuma vietā aizturētas trīs personas - 1995., 2000. un 1999. gadā dzimuši jaunieši. Policijā ir uzsākts kriminālprocess.

Savukārt 29. decembrī ap plkst. 8:45 Raiņa ielā, 62 gadus vecs vīrietis, vadot automašīnu Honda CRV uzbrauca vīrietim, kurš šķērsoja ielas braucamo daļu tam neparedzētā vietā. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: