Taksometru kompānija "Baltic Taxi" pēc 18.septembrī notikušās avārijas uz Rīgas-Ventspils šosejas, kurā iesaistīta kompānijas mašīna, veic iekšējo izmeklēšanu, lai noskaidrotu negadījuma detaļas.

Tāpat tiekot gaidīta informācija no Valsts policijas, lai izvērtētu notikušā iemeslus.

No uzņēmuma "Ventspils nafta termināls", kura darbinieki brauca negadījumā cietušajā auto, pretenzijas nav saņemtas un "Baltic Taxi" sola sadarbībā ar apdrošinātājiem kompensēt visus izdevumus, kas radīsies ārstniecības procesā. Uzņēmumā uzsver, ka "Baltic Taxi" pārstāvji sadarbojas ar visām iesaistītajām pusēm, lai apzinātu cietušo stāvokli un tiem nepieciešamo palīdzību.

Ikgadējās VTTI grupas ("Ventspils nafta termināls" akcionārs) tehnisko vadītāju tikšanās dalībnieki vakar ceļā no Rīgas uz Ventspili plkst.7.40 iekļuvuši avārijā. Negadījumā iesaistīts "Baltic Taxi" mikroautobuss, kurā atradās šoferis un seši VTTI darbinieki.

Automašīna lietainos laika apstākļos asā pagriezienā netālu no Usmas ezera nobraukusi no ceļa un avarējusi. Šoferis un visi pasažieri ir guvuši traumas - triju savainojumi ir nelieli, bet četri cietuši nopietnāk. Lai novērtētu viņu stāvokļa nopietnību, neatliekamā medicīniskā palīdzība visus cietušos ir nogādājusi Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā Ventspilī.

Aculiecinieki pastāstījuši, ka avarējusī automašīna līkumā saslīdējusi, nobraukusi no ceļa, apmetusi trīs kūleņus un uz riteņiem piezemējusies aptuveni 15 metrus no ceļa braucamās daļas. Ventspils policijas iecirknī informēja, ka viens no avārijas iemesliem varētu būt laika apstākļi, proti, lietus.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: