Tiesa piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu - vīrietim, kura dzīvoklī Ventspilī slēpās par sava tēva slevkavību aizdomās turētais Dainis Pūris.

Pūris aizturēšanas brīdī 27. augustā atradās sava drauga dzīvoklī Pārventā, Ventspilī, un bija paslēpies skapī, ziņo LETA.

Policija bija aizturējusi arī Daiņa Pūra draugu, kurš tiek turēts aizdomās par līdzdalību noziegumā, tāpat viņam inkriminēts Krimināllikuma pants par neziņošanu saistībā ar sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu un aizdomās turamā apzinātu slēpšanu.

Nogalinātā vīrieša dēlam tiesa jau bija piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu.

Lai gan nogalinātā vīrieša dēls savu vainu neatzīst, policijai ir pietiekami daudz pierādījumu, kas ļauj uzskatīt, ka viņš izdarījis noziegumu.

23. augustā Ventspilī, Ausekļa ielā 17, mājās tika atrasts 1935. gadā dzimuša sirmgalvja līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Policijā par slepkavību sākts kriminālprocess, aizdomās par nozieguma izdarīšanu tika meklēts 1968. gadā dzimušais vīrieša dēls.

Sākotnēji sirmgalvja radinieki bija informējuši policiju par vīrieša pazušanu. Pārmeklējot viņa dzīvesvietu, mājas verandā, segā ietīts, tika atrasts sirmgalvja līķis. Ausekļa ielā 17 dzīvojis gan nogalinātais vīrietis, gan par viņa slepkavību aizdomās turamais dēls. Nozieguma izdarīšanas apstākļus policija pagaidām sīkāk nekomentē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: