Pirms gadu mijas no naža dūriena sirdī miris 44 gadus vecs vīrietis, bet 27 gadus veca sieviete gada pirmajā dienā iedzīvojusies nopietnos lūzumos.
28. decembrī ap plkst. 11 ātrā palīdzība no Stendera ielas slimnīcā nogādāja 44 gadus vecu vīrieti ar durtu brūci krūšu kurvī. Cietušais tika nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā, kur secināts, ka dūrienā cietusi sirds. Mediķu centieni glābt vīrieša dzīvība nebija sekmīgi un ap plkst. 13.20 viņš nomira. Saistībā ar notikušo aizturēta 61 gadu veca sieviete un uzsākts kriminālprocess. 
 
1. janvārī slimnīcā nogādāta 27 gadu veca sieviete, kurai bija lauzta roka un galvaskausa pamatne. Policijā uzsākts kriminālprocess, lai noskaidrotu, kā sieviete guvusi traumas. Gada pirmajā dienā klubā 24 gadus vecu vīrieti piekāvuši vairāki citi vīrieši, turklāt kautiņa laikā cietušajam pazuda arī pleca soma, kurā atradās naudasmaks ar naudu un autovadītāja apliecība.
 
30.decembrī ap plkst. 23:40 bārā Saules ielā divi vīrieši salauza sienu un sabojāja krēslu. Materiālie zaudējumi tiek precizēti. 
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: