Mūzikas vidusskolas audzēknis Guntis Kaģis , Ventspils Augstskolas studenti Gočke Bahara Uluģe un Kristaps Auzāns labprāt dalījās savos iespaidos par teātra nama Jūras vārti pasākumiem.

“Pats apgūstu džezu un estrādes mūziku, tādēļ teātra nama afišā vairāk meklēju šo mūzikas žanru mākslinieku vārdus. Turklāt es ne tikai apmeklēju koncertus, bet kā bigbenda dalībnieks reizēm arī pats uzstājos Jūras vārtos. Tas ir cits stils, bet no nesen dzirdētā īpaši prātā palicis grupas Labvēlīgais tips koncerts. Arī šogad gaidīšu labus pasākumus un priecāšos, ja jauniešiem piedāvās īpašas atlaides.”

Guntis Kaģis, Mūzikas vidusskolas audzēknis

 

“Salīdzinot ar kultūras pasākumu cenām Turcijā, no kurienes nāku, Ventspilī tās ir daudz zemākas. Teātra namu parasti apmeklēju, latviešu draugu aicināta, un es joprojām esmu sajūsmā par Jūras vārtu lielās zāles griestu apgaismojumu! Tas man ir palīdzējis baudīt gan viesmākslinieku Kilemas un Džimija Tenora uzstāšanos, gan iepazīt latviešu tautas dejas. Teātra namā parasti saņemu lielu enerģijas lādiņu un vēl labāk iepazīstu vietējo kultūru.”

Gočke Bahara Uluģe, Ventspils Augstskolas studente

 

“Es augstu vērtēju kvalitāti un dažādību, un teātra nams to piedāvā. Ar prieku apmeklēju Liepājas, Valmieras un Jaunā Rīgas teātra izrādes; nu, kas varbūt vēl labāks par iespēju sēdēt pirmajā rindā un vērot labu aktierspēli, turklāt – maksājot daudz mazāk nekā Rīgā. Pasākumu apmeklētāju vidū gribētos redzēt vairāk jauniešu, jo arī viņiem ir, ko redzēt. Es, piemēram, labprāt noskatītos Dailes teātra izrādi Romeo un Džuljeta un noklausītos kādu tikpat temperamentīgu mūziķi kā Kilema.”

Kristaps Auzāns, Ventspils Augstskolas students

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: