Apgrūtinātos braukšanas apstākļos, kādi neapšaubāmi ir arī pamatīgas snigšanas un putināšanas laikā, satiksmes dalībniekiem jābūt sevišķi uzmanīgiem un par to uz savas adās šodien jau pārliecinājušies divu automašīnu vadītāji.

Šodien ap pusdienlaiku ceļu satiksmes negadījums notika Plātās un Saules ielas krustojumā. Opel markas automašīna brauca pa galveno ceļu – Saules ielu –, bet tās sānos ieslīdēja Volkswagen. Pēc aculiecinieku teikta VW vadītājs sākumā it kā devis ceļu opelim, bet pēdējā brīdī tomēr izlēmis iegriezt Saules ielā pirms tā, taču sarežģītajos laika un braukšanas apstākļos tas nav izdevies, tāpēc notikusi sadursme.

Negadījumā krietni samīcītas Opel labās puses priekšējās durvis, taču pēc policijas ierašanās autovadītāji vienojās par saskaņotā paziņojuma sastādīšanu.

Nedēļas sākumā ziņojām par ceļa negadījumu uz Kuldīgas šosejas netālu no Ventspils, kurā tikai sprīdi no grāvja ar ūdeni apstājās Toyota automobīlis. Piesnigušajā ceļa auto bija saslīdējis un nobraucis no ceļa, taču laimīgas sakritības dēļ bedrē tomēr neiegāzās. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: