7. decembrī no plkst. 11.00 līdz plkst. 14.30 Ventspils Augstskolā notiks diskusija „Ražošanas atbalsta instrumenti Kurzemē”.

Kurzemes plānošanas reģions sadarbībā ar SIA „AC Konsultācijas” Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007-2013. gadiem līdzfinansēta projekta „Konkurētspējīga uzņēmējdarbība caur sadarbību” ietvaros rīko otro apaļā galda diskusiju uzņēmējiem, zinātniekiem un citiem uzņēmējdarbības ekspertiem, kā arī interesentiem. Šīs diskusijas fokusā ir ražošanas atbalsts Kurzemes reģionā.

 

Diskusijas mērķi ir:

● Izstrādāt kopīgu redzējumu par Kurzemei piemērotāko ražošanas attīstību, tai skaitā, vai lielāka atdeve būtu ražošanas atbalsta koncentrēšanai prioritārās nozarēs un lielākajās pilsētās ar labāko resursu pieejamību vai arī plaša nozaru loka atbalstīšanai visā reģionā.

● Izstrādāt konkrētas idejas, kā Kurzemes plānošanas reģions kopā ar pašvaldībām var atbalstīt ražošanu.

 

Apaļā galda diskusija paredzēta strukturētās prātvētras formātā, kas ietver gan kolektīvu ideju radīšanu, gan dažādu alternatīvu pretnostatīšanu un argumentēšanu, kā arī vienošanos par labākajiem risinājumiem. Apaļā galda diskusiju vadīs Mārcis Rubenis.

 

Organizatori aicina pieteikt dalību pasākumā līdz 2012. gada 5. decembrim plkst. 15.00, rakstot uz e-pasta adresi: diskusija@kurzemesregions.lv Apstiprinājumā jānorāda personas vārds un uzvārds, uzņēmums/institūcija un ieņemamais amats, kontakttālrunis un e-pasta adrese.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: